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아무거나

간편 요리 간장계란밥(Easy Korean Soy Sauce Egg Rice)

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정말 간단하면서도 맛있는 한 끼

간장계란밥 레시피

재료:

  • 밥 1공기 (갓 지은 밥이나 남은 밥 다 OK)
  • 계란 1개
  • 간장 1~2큰술 (기호에 맞게 조절)
  • 참기름 1작은술
  • 김 (선택 사항)
  • 후추 (선택 사항)

조리법:

위 재료를 모두 섞어주면 끝

 

:

  • 간장: 간장을 너무 많이 넣으면 짜기 때문에, 조금씩 넣고 비비면서 맛을 보고 조절하는 것이 좋다.
  • 추가: 김 외에도 쪽파 깨 등 원하는 재료를 더 넣어서 먹어도 맛있다.

A Truly Simple and Delicious Meal

Soy Sauce Egg Rice Recipe

Ingredients:

  • 1 bowl of rice (freshly cooked or leftover rice works fine)
  • 1 egg
  • 1-2 tablespoons of soy sauce (adjust to taste)
  • 1 teaspoon of sesame oil
  • Seaweed (optional)
  • Pepper (optional)

Instructions:

  1. Mix all the ingredients together and it's ready to enjoy!

Tips:

  • Soy sauce: Be careful not to add too much soy sauce, as it can make the rice too salty. Add a little at a time and adjust to taste while mixing.
  • Add-ins: Besides seaweed, you can add other ingredients like chopped green onions or sesame seeds for extra flavor!